Nyelvvizsga felkészítő kurzus (angol B2)

Sajnálattal értesítünk, hogy elfogyott az utolsó ingyenes kurzuskupon a Nyelvvizsga-felkészítő kurzusunkra. E kurzust az alap képzési kínálatunkon felül egy egyedi megállapodás során tudtuk számotokra ingyenesen biztosítani pályázati keretből, ami sajnos kifogyott. A Nyelvvizsga-felkészítő ilyen szempontból speciális kurzus volt, ugyanis annak tartalmát nem az MCC gyártotta, valamint nem is a KáPé e-learning felületen futott, s csak e megállapodás miatt tudtuk a kuponok erejéig költségmentesen nyújtani. A többi kurzusunk közül természetesen továbbra is zavartalanul választhatsz érdeklődésednek megfelelően! Megértésedet köszönjük.

Kurzus leírása

A kurzus fő célja, hogy egyedülálló felkészülési lehetőséget biztosítson a középfokú angol nyelvvizsgára készülő középiskolás diákoknak.

Az e-learning tanfolyam elsősorban nem nyelvtanításról szól, ezért ajánlott a középfokú angol nyelvismeret. A résztvevők egy olyan modern felkészítő tananyagcsomagot kapnak, amiből megismerhetik a választott nyelvvizsgát kívülről és belülről egyaránt, hozzásegítve ezzel őket a sikeres vizsgázáshoz. A kurzust kizárólag azoknak ajánljuk, akik az ELTE Origo Nyelvi Centrum, az Euroexam vagy az ECL nyelvvizsgaközpontok egyikében szeretnének angol B2 szintű nyelvvizsgát tenni a közeljövőben.


Bemutató videók

ECL

További kurzus információk

Euroexam

További kurzus információk

ELTE Origó Nyelvi Centrum

További kurzus információk


→Tovább a kurzushoz...


Utolsó módosítás: 2018. szeptember 14., péntek, 22:34