Nyelvvizsga felkészítő kurzus (angol B2)

Kurzus leírása

A kurzus fő célja, hogy egyedülálló felkészülési lehetőséget biztosítson a középfokú angol nyelvvizsgára készülő középiskolás diákoknak.

Az e-learning tanfolyam elsősorban nem nyelvtanításról szól, ezért ajánlott a középfokú angol nyelvismeret. A résztvevők egy olyan modern felkészítő tananyagcsomagot kapnak, amiből megismerhetik a választott nyelvvizsgát kívülről és belülről egyaránt, hozzásegítve ezzel őket a sikeres vizsgázáshoz. A kurzust kizárólag azoknak ajánljuk, akik az ELTE Origo Nyelvi Centrum, az Euroexam vagy az ECL nyelvvizsgaközpontok egyikében szeretnének angol B2 szintű nyelvvizsgát tenni a közeljövőben.

Kurzus információk

Nyelvvizsga felkészítő kurzusunk a Webuni online oktatási platformmal együttműködésben jött létre. A kurzusok tartalmát maguk a nyelvvizsgaközpontok hozták létre, így első kézből tudsz információt szerezni az adott nyelvvizsgáról, annak feladatairól. Rendhagyó módon a kurzust a moodle rendszeren kívül fogod végezni a saját időbeosztásod szerint (tehát nem a megszokott heti rendszerességgel), de kizárólag a moodle-ből felregisztrálva érhető el díjmentesen az oldal alján a „tovább a kurzushoz” gombra kattintva.

A kurzus piaci ára 19.900, -Ft, amit KP programtagként az MCC ingyenesen biztosít számodra.

A nyelvvizsga felkészítő kurzust kizárólag akkor vedd fel, ha a három nyelvvizsgaközpont egyikében szeretnél középfokú (angol B2) szintű nyelvvizsgát szerezni. A kurzusok nem nyelvtanítással foglalkoznak, hanem az adott nyelvvizsga követelményeire, feladataira készítenek fel, hogy nagyobb biztonsággal legyél sikeres a vizsgádon.

A három kurzus közül egyet választhatsz. A kurzus bármikor felvehető, akár nyáron is, az elvégzését tetszőlegesen oszthatod be időben.

A kurzus felvételének előfeltétele, hogy legalább egy másik KP-s kurzusod már sikeresen teljesített legyen, s erről kitűződ is legyen a rendszerben. (kitűzőid felől a jobb felső sarokban a nevedre kattintva a „My dashboard” felületen tájékozódhatsz)

A nyelvvizsga felkészítő kurzusról is tudsz KP-s programbizonyítványt szerezni, azonban ehhez a szokásostól eltérően nem pontokat kell gyűjtened. A kurzus végzését követő sikeres nyelvvizsgád szkennelt vagy fényképezett változatát szükséges elküldened a KP szervezői számára e-mailben, így programbizonyítványodban a nyelvvizsga felkészítő kurzus is megjelenik teljesítettként.


Kurzusfelvétel menete

  1. A kurzusfelvételhez először kattints az oldal alján található "Tovább a kurzushoz ..." linkre.
  2. A kurzust csak akkor tudod felvenni,
    • ha már korábban sikeresen teljesítettél egy kurzust, amihez kitűzőt is kaptál,
    • ha van még szabad hely, mivel ennek a kurzusnak a létszáma limitált.
  3. A kurzus oldalon válaszd ki, hogy melyik nyelvvizsga felkészítőn szeretnél részt venni. Kattints a megfelelő "Most regisztrálok" gombra!
  4. Eljutsz a Webuni felületére, ahol adataid megadásával regisztrálnod kell. A regisztráció során használd a kuponkódot!
  5. Ezután már teljesítheted a kiválasztott nyelvvizsga felkészítőt a Webuni felületén.


Bemutató videók

ECL

További kurzus információk

Euroexam

További kurzus információk

ELTE Origó Nyelvi Centrum

További kurzus információk


→Tovább a kurzushoz...


Utolsó módosítás: 2017. április 10., hétfő, 16:22