A jelentkezés lezárva!

Kedves Érdeklődő! Jelentkezési időszakunk június 3-án lezárult. Legközelebb ősszel, október-november környékén lesz lehetőséged újra jelentkezni. Kérdés esetén a kp@mcc.hu e-mail címre tudsz írni.

Üdvözlünk az MCC Középiskolás Program jelentkezési oldalán!

Jelentkezem a programba!

Jelentkezz a Középiskolás Programba az alábbi adatok kitöltésével, valamint pályázatod feltöltésével. A megjelölt (*) mezők kitöltése kötelező.

Program

A Középiskolás Programba (KP) történő felvételit követően a (9-12. évfolyamos) középiskolás diákok számára egy olyan egyedülálló, több mint 20 éve működő, MCC-s univerzum nyílik meg, amelyben a felső tagozatos általános iskolásoktól kezdve, a Vezetőképző Akadémián át, a doktori képzésig tanulhatnak. Célunk, hogy felkészítsük a diákokat a sikeres továbbtanulásra, és támogatást nyújtsunk egy hosszabb távú karrierút tervezéséhez is. A Középiskolás Program kínálata 2024-től bővül az emelt szintet kínáló négyéves KP FAKT-tal, amely tartalmazza az alapprogram képzési lehetőségeit, és a kortársaik között a legkiválóbbak számára nyújt személyre szabott mentorációval támogatott tehetségfejlesztést.

Találd meg a saját utad a kiválósághoz!


Személyes adatok
Általános Iskola adatai
Középiskolád adatai
Tanulmányi eredmények

(Erdélyi jelentkezők esetében az utolsó 2 befejezett tanulmányi év átlagát kérjük.)

Középiskolai jelentkezési adatok
Jelentkezés adatok

A nyolcadik évfolyamos diákok jelentkezését a tavaszi jelentkezési időszakban tudjuk fogadni, ebben az esetben kérjük, hogy a 9. évfolyamot jelöljék meg.

A KáPé programkínálata nem csak Budapesten, hanem országszerte több városban, illetve határon túl helyben is elérhető. (A jövőben további központok fognak nyílni.) Minden központunkban elérhető programjaink közé tartoznak hétköznap délutáni készség- és közösségfejlesztő foglalkozások, idegennyelvi képzések, tanulmányi kirándulások. Az alábbi felsorolásból válaszd ki azt a várost, ahol ezeket a programokat látogatni szeretnéd. A lakóhelyedhez / iskoládhoz legközelebbi vagy könnyen megközelíthető központot jelöld be!
Emellett vannak régióközpontjaink, amelyeken havi rendszerességgel szombati képzési napokat, illetve téli tábort is szervezünk a fent említett programok mellett. Válassz egy várost, ahol ezeket a programokat szeretnéd látogatni. Lehet azonos az előző kérdésre adott válaszoddal. A lakóhelyedhez / iskoládhoz legközelebbi vagy könnyen megközelíthető központot jelöld be!
A fenti városok kiválasztásával ezektől a központoktól fogsz tájékoztatást, meghívókat kapni a programjainkról. Te választod ki, mely programok elérhetők, érdekesek számodra, nem kötelező mindegyiken részt venned, azonban az e-learning kurzusok sikeres teljesítéséhez meg kell jelenned legalább két szombati képzésen az adott félévben. Országos szinten szervezett programjainkon (Budapest, Kolozsvár) a Középiskolás Program minden diákja szabadon részt vehet.
Pályázat

A pályázati követelményeket elolvashatod az MCC honlapján.