A jelentkezés lezárva!

Kedves Érdeklődő! Jelentkezési időszakunk december 31-ével lezárult. A következő felvételi időszakunk április 29-én kezdődik. Az alábbi adatmezők csak tájékoztató jellegűek, kitöltéseket csak a kijelölt időszakokban tudunk fogadni. Amennyiben a programunkkal kapcsolatban érdeklődnél, a kp@mcc.hu e-mail címre tudsz írni.

Üdvözlünk az MCC Középiskolás Program jelentkezési oldalán!

Jelentkezem a programba!

Jelentkezz a Középiskolás Programba az alábbi adatok kitöltésével, valamint pályázatod feltöltésével. Minden mező kitöltése kötelező.

Személyes adatok
Iskolád adatai
Jelentkezés adatok

A nyolcadik évfolyamos diákok jelentkezését a tavaszi jelentkezési időszakban tudjuk fogadni.

A KáPé programkínálata nem csak Budapesten, hanem országszerte több városban, illetve határon túl helyben is elérhető. (A jövőben további központok fognak nyílni.) Minden központunkban elérhető programjaink közé tartoznak hétköznap délutáni készség- és közösségfejlesztő foglalkozások, idegennyelvi képzések, tanulmányi kirándulások. Az alábbi felsorolásból válaszd ki azt a várost, ahol ezeket a programokat látogatni szeretnéd. A lakóhelyedhez / iskoládhoz legközelebbi vagy könnyen megközelíthető központot jelöld be!
Emellett vannak régióközpontjaink, amelyeken havi rendszerességgel szombati képzési napokat, illetve téli tábort is szervezünk a fent említett programok mellett. Válassz egy várost, ahol ezeket a programokat szeretnéd látogatni. Lehet azonos az előző kérdésre adott válaszoddal. A lakóhelyedhez / iskoládhoz legközelebbi vagy könnyen megközelíthető központot jelöld be!
A fenti városok kiválasztásával ezektől a központoktól fogsz tájékoztatást, meghívókat kapni a programjainkról. Te választod ki, mely programok elérhetők, érdekesek számodra, nem kötelező mindegyiken részt venned, azonban az e-learning kurzusok sikeres teljesítéséhez meg kell jelenned legalább két szombati képzésen az adott félévben. Országos szinten szervezett programjainkon (Budapest, Kolozsvár) a Középiskolás Program minden diákja szabadon részt vehet.
Pályázatra választott mű

A pályázati követelményeket elolvashatod az MCC honlapján.